Deze training is zorgvuldig ontworpen om je vaardigheden op het gebied van werving en selectie te verbeteren en je te begeleiden bij het creëren van een inclusieve en diverse werkomgeving. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze waardevolle kans om je vermogen te vergroten om talent aan te trekken en te behouden, ongeacht achtergrond of identiteit.

Waarom deze training?

In een tijdperk van toenemende diversiteit is inclusief werven en selecteren van cruciaal belang voor het bouwen van veerkrachtige en innovatieve teams. Het aannemen van medewerkers met verschillende perspectieven en achtergronden verrijkt je organisatie en leidt tot creatievere oplossingen. Deze training biedt je de tools en inzichten om een inclusief wervings- en selectieproces te implementeren, wat resulteert in betere matches en een positieve bedrijfscultuur.

Voor wie?

De training “Inclusief Werven en Selecteren” is bedoeld voor HR-professionals, recruiters, managers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het aannemen van personeel. Of je nu nieuw bent in het vakgebied of een doorgewinterde professional, deze training zal je vermogen vergroten om diverse talenten aan te trekken en je organisatie vooruit te helpen. Als je streeft naar een inclusieve en gelijke arbeidsmarkt, is deze training voor jou.

Praktische informatie

  • 12 deelnemers
  • 1 dag(deel)
  • Kosten op aanvraag
  • Incompany en open inschrijving

Voor meer informatie over deze training bel naar 0492-2700242 of mail naar info@ravilok.nl