Welkom bij de LDcademy!

Online leren en ontwikkelen staat hier centraal.  De naam van onze academy zegt het stiekem al: de L staat voor Learning en de D voor Development.

Bij het ontwerpen van de LDcademy hebben we goed nagedacht waar wij andere lerende nou het beste mee kunnen helpen. Na een jaar ontwerpen, verschillende brainstorm sessies, mindmaps en blauwdrukken verder, zijn we tot de conclusie gekomen dat we een kenniskluis willen zijn voor iedereen die opzoek is naar kennis op het gebied van diversiteit en inclusie.

We bieden vooral E-learning aan, waar we zelf de afgelopen aantal jaren (praktijk)ervaring in hebben opgedaan. Ons rugzakje aan kennis en ervaring op een platform waar je écht iets aan hebt.
Nu willen we echt niemand uitsluiten, maar niet iedereen heeft evenveel baat bij het volgen van onze e-learning content.
Tip: volg onze e-learnings alleen als je interesse hebt in; het trainersvak; persoonlijke ontwikkeling;  leren, ontwikkelen, diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.  

Op dit platform leer je al iets nieuws van 5 min tot max. 60 min. Je kunt daarom kiezen tussen een micro – learning of een e-learning. Een micro-learning is een online training met één onderwerp. Het is kort, krachtig en heeft 1 leerdoel. Een E-learning is een online training met meerdere onderwerpen en meerdere leerdoelen.

Bij Ravilok is het denk ik overduidelijk dat we liefde hebben voor leren, maar in essentie gaat het over de positieve resultaten als gevolg van leren.

Veel leerplezier!

€1,00

Introductie Diversiteit en Inclusie

Deze e-learning is onmisbaar voor iedere professional die op een laagdrempelige en toegankelijke manier aan de slag wil met diversiteit en inclusie.