Open lijn Diversiteit en Inclusie trainingen

Wij geloven dat een inclusieve samenleving en werkomgeving essentieel zijn voor groei en innovatie. Onze trainingen zijn ontworpen om inzicht te bieden in de waarde van diversiteit en hoe inclusie kan leiden tot positieve veranderingen. Ben je op zoek naar nieuwe perspectieven, een inclusievere werkomgeving en een dieper begrip van diversiteit? Dan zit je goed!

Over onze trainingen

Onze trainingen zijn gebaseerd op actueel onderzoek en best practices op het gebied van diversiteit en inclusie. We bieden een breed scala aan modules die deelnemers helpen om bewustzijn te vergroten, vooroordelen te herkennen en te verminderen, effectieve communicatie te bevorderen en inclusieve leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Ongeacht je achtergrond of functie, onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die wil bijdragen aan een inclusievere omgeving.

Waarom Diversiteit en Inclusie belangrijk zijn

Diversiteit gaat verder dan alleen verschillen in achtergrond. Het omvat verschillende perspectieven, ervaringen en denkstijlen die kunnen leiden tot innovatie en betere besluitvorming. Inclusie zorgt ervoor dat deze diversiteit wordt omarmd en gewaardeerd, waardoor mensen zich gehoord en gewaardeerd voelen. Onze trainingen richten zich op het begrijpen van deze concepten en hoe ze kunnen worden geïntegreerd in organisaties en gemeenschappen.

Voor wie?

Onze open inschrijving trainingen zijn bedoeld voor professionals uit verschillende sectoren, leidinggevenden, HR-medewerkers, onderwijsprofessionals en iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van diversiteit en inclusie. Of je nu nieuw bent op dit gebied of al ervaring hebt, onze trainingen bieden waardevolle inzichten en tools voor persoonlijke en professionele groei.
Waarom wij altijd uitkijken naar onze open-lijn trainingen? Vooral vanwege de diversiteit aan functiegroepen die betrokken zijn. Wanneer mensen met diverse expertisegebieden samenkomen, ontstaan er vaak innovatieve ideeën en benaderingen rondom het thema. De kruisbestuiving van verschillende perspectieven leidt vaak tot oplossingen die anders nooit zouden zijn bedacht.

Wat mag je verwachten?

  1. Verrijkende Inzichten: Ontdek de kracht van diversiteit en leer hoe het een positieve invloed kan hebben op individuen, teams en organisaties.
  2. Praktische Vaardigheden: Leer concreet hoe je inclusieve praktijken kunt integreren in je dagelijkse werkzaamheden en interacties.
  3. Open Dialoog: Deel ervaringen en leer van anderen in een veilige en respectvolle omgeving, waar open dialoog wordt aangemoedigd.
  4. Deskundige Begeleiding: Deskundigheid en expertise van een ervaren D&I Trainer

Praktische informatie

  • Onze trainingen variëren in lengte van één dag tot meerdaagse programma’s, afhankelijk van de diepgang en het gewenste resultaat.
  • 495,- euro excl. BTW (incl. lunch)
  • De trainingen worden op verschillende locaties gehouden (info volgt na je aanmelding)
 
Vooraf info? Bel naar 0492-2700242 of mail naar Farah@ravilok.nl
 

Klaar om een verschil te maken? Klik hier om je in te schrijven voor een van onderstaande trainingen. 

Agenda

24 januari 2023
Datum volgt
Datum volgt
Datum volgt
Datum volgt
Datum volgt
Datum volgt
Datum volgt