Over Ravilok 

Ravilok maakt zich sterk voor het leren en ontwikkelen van mensen en organisaties. We committeren ons volledig aan het begeleiden van organisaties bij leer- en ontwikkelvraagstukken. 

Hoe helpen we?

Wij maken intensief gebruik van ons netwerk bestaande uit inhoudsdeskundige trainers, onderwijskundigen, (interim) adviseurs en onderzoekers.  Dit doen wij om te kunnen voorzien in de behoeften van onze opdrachtgevers. We streven ernaar om samen met ons netwerk een rol van betekenis te vervullen en ons daarmee stevig te verbinden met het in beweging krijgen van de mensen en organisaties waarmee we werken.

Klik hier voor onze expertisegebieden. 

Voorbeelden van vraagstukken

 1. Op welke manieren kunnen we een inclusieve bedrijfscultuur bevorderen waarin elke werknemer zich gewaardeerd en gehoord voelt?
 2. Hoe kunnen we de effectiviteit van ons huidige trainingsprogramma voor medewerkers verbeteren?
 3. Wat zijn de belangrijkste vaardigheden en competenties die onze medewerkers nodig hebben om te slagen in een snel veranderende markt?
 4. Hoe kunnen we een cultuur van continue ontwikkeling en leren in onze organisatie bevorderen?
 5. Wat zijn de beste manieren om leiderschapsontwikkeling binnen onze organisatie te stimuleren?
 6. Hoe kunnen we de onboarding-ervaring van nieuwe medewerkers verbeteren om hun betrokkenheid en productiviteit te vergroten?
 7. Welke methoden en technologieën kunnen we inzetten om e-learning en online training effectiever te maken?
 8. Wat is de impact van diversiteit en inclusie op leren en ontwikkeling in onze organisatie, en hoe kunnen we dit bevorderen?
 9. Hoe kunnen we medewerkers helpen bij loopbaanontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie?
 10. Welke feedbackmechanismen kunnen we implementeren om de prestaties en ontwikkeling van medewerkers te volgen en te verbeteren?
 11. Wat zijn de belangrijkste leer- en ontwikkelingsbehoeften van onze organisatie in de komende vijf jaar, en hoe kunnen we hierop anticiperen?

 
Missie & Visie 

Wat onze aanpak uniek maakt, is onze liefde voor inclusie.  Bij Ravilok zijn we gepassioneerd en toegewijd aan het creëren van unieke leerervaringen die echt het verschil maken. Onze aanpak onderscheidt zich door een diepgewortelde overtuiging in inclusie en het creëren van inclusieve leeromgevingen. We geloven dat leren voor iedereen toegankelijk en verrijkend moet zijn, ongeacht achtergrond, vaardigheden, leeftijd of ervaring. We geloven sterk in het feit dat wanneer iedereen de kans krijgt om te leren, te groeien en te ontwikkelen, dit niet alleen individuen, maar ook organisaties versterkt. 

We begrijpen dat leren en ontwikkeling het meest effectief zijn wanneer ze plaatsvinden in een omgeving die openstaat voor diversiteit en inclusie. Daarom streven we naar het creëren van leeromgevingen waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We zorgen ervoor dat onze leerprogramma’s toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief mensen met verschillende behoeften en capaciteiten.

Geen twee organisaties zijn hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte leer- en ontwikkelingsoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van jullie organisatie. Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, technische training, diversiteits- en inclusietraining, of iets anders, we ontwikkelen programma’s die perfect passen bij jouw organisatie.

Bij Ravilok geloven we dat leren en ontwikkeling de drijvende kracht zijn achter groei en succes, zowel op individueel, team en organisatie niveau. 

Klik hier voor nog meer informatie over hoe je ons kunt inzetten als jouw partner voor leren!