Deze training is zorgvuldig ontworpen om je vaardigheden op het gebied van werving en selectie te verfijnen en je te begeleiden bij het opzetten van een eerlijk, rechtvaardig en gelijkwaardig selectieproces.

Waarom deze training?

In een tijdperk waarin diversiteit en gelijkheid hoog in het vaandel staan, is het cruciaal om selectieprocedures te ontwikkelen die vrij zijn van vooroordelen. Het aannemen van medewerkers op basis van hun vaardigheden en competenties, ongeacht hun achtergrond, draagt bij aan een sterkere organisatie en betere bedrijfsresultaten. Deze training biedt je de kennis en inzichten om een selectieproces te ontwikkelen dat vooroordelen minimaliseert en de juiste talenten aantrekt.

Voor wie?

De training “Selecteren Zonder Vooroordelen” is bedoeld voor HR-professionals, recruiters, leidinggevenden en teamleiders die betrokken zijn bij het wervings- en selectieproces. Of u nu nieuw bent in het vakgebied of jarenlange ervaring hebt, deze training zal uw vermogen vergroten om kandidaten op een eerlijke en onbevooroordeelde manier te beoordelen en aan te nemen. Als u streeft naar een inclusieve en rechtvaardige arbeidsmarkt, is deze training voor u.

Praktische info

  • In company training of open inschrijving
  • Ook online mogelijk
  • Kosten: op aanvraag

Wil je meer informatie over de training ‘Diversiteitsensitief werken’, neem dan contact op via mail info@ravilok.nl