Een op maat gemaakte training, ook wel bekend als een aangepaste training, is een educatieve ervaring die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften, doelstellingen en vereisten van een individu, team of organisatie. In plaats van een standaard trainingsprogramma te volgen, wordt een op maat gemaakte training nauwkeurig afgestemd op de specifieke context, uitdagingen en doelen van degenen die de training volgen. We gaan dus niet uit van een reeds ontwikkelde training die al in de ‘etalage hangt.

Kenmerken van een op maat gemaakte training kunnen zijn:

  1. Aanpassing aan Behoeften: Een op maat gemaakte training wordt ontworpen om te voldoen aan specifieke leerbehoeften. Dit kan variëren van het versterken van bepaalde vaardigheden, het oplossen van specifieke problemen tot het verbeteren van prestaties op gebieden die voor de deelnemers het meest relevant zijn.
  2. Doelgerichtheid: De training is gericht op het bereiken van specifieke doelstellingen die zijn vastgesteld in overeenstemming met de doelen van de deelnemers of de organisatie.
  3. Flexibele Inhoud: De inhoud van de training wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemers, inclusief relevante voorbeelden, casestudy’s en praktische oefeningen die direct van toepassing zijn op hun werk of situatie.
  4. Duur en Structuur: Zowel de duur als de structuur van de training kunnen worden aangepast aan de beschikbare tijd en het leertempo van de deelnemers.
  5. Leervoorkeuren: De training kan worden aangepast aan verschillende  leervoorkeuren van deelnemers, zodat ze op de meest effectieve manier kunnen leren.
  6. Interactieve Elementen: Interactieve sessies, groepsdiscussies, simulaties en andere leeractiviteiten kunnen worden geïntegreerd om de betrokkenheid en het begrip te vergroten.

Voor meer informatie over deze training bel naar 0492-2700242 of mail naar info@ravilok.nl