Een team van inclusiemakers!

Floor Daniëls | Projectmedewerker

Met veel interesse voor anderen en een open blik naar de wereld, geloof ik van harte dat ieder individu betekenisvol is. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een uniek verhaal heeft en bijna altijd bereid is om dit te vertellen, mits je daadwerkelijk luistert.

Roos Beerkens | Senior adviseur & onderzoeker

Roos gelooft erin dat een inclusieve samenleving gevormd wordt door zowel individuen als de systemen die we samen maken en hebben gemaakt, vaak in de vorm van organisaties.  Ze gebruikt daarbij haar expertise in DGI en interculturele communicatie en organisatieverandering.

Rona Boezelijn | Social Designer

Als freelance social designer en trainer, zet Rona creativiteit en creatief denken in om meer maatschappelijke impact te maken en om het onderwijs, organisaties en ondernemers hierin te ondersteunen.

Elsbeth de vries | Opleidingscoordinator, trainer

Als trainer bij Ravilok verzorgt Elsbeth binnen het diversiteitsprogramma Oog voor Kleur verschillende workshops aan scholieren op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid.

Emma Agricola | Trainer

Emma Agricola is een veelgevraagd, gepassioneerd DEI-specialist, spreker, dagvoorzitter, trainer en Gen Z-expert.

Aliye Altintas-Celik | Adviseur, trainer

Aliye heeft een achtergrond in sociaal culturele wetenschappen.

Wij maken intensief gebruik van ons netwerk bestaande uit inhoudsdeskundige trainers, ontwerpers/ontwikkelaars en adviseurs. Dit doen wij om te kunnen voorzien in de behoeften van onze opdrachtgevers die waarde hechten aan diversiteit en inclusie in de organisatie. We streven ernaar om samen met ons netwerk een rol van betekenis te vervullen en ons daarmee stevig te verbinden met het in beweging krijgen van de mensen waarmee we werken. En dat doen we samen met deze inclusiemakers!